13 Ekim Dünya Afet ve Azaltma Günü

13 Ekim Dünya Afet ve Azaltma Günü münasebetiyle okulumuzda Hatay Büyük Şehir Belediyesi itfiyesi ekipleri tarafından ikaz-alarm, personel tahliye, deprem ve yangın tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatla Sivil Savunmanın önemini kavramak ve kavratmak amaçlanmıştır.

Tahliye sonucunda, öğrencilerimiz ve tüm personel herhangi bir acil durumda, acil çıkışları kullanarak en kısa sürede sağlıklı ve güvenli bir şekilde tahliyenin gerçekleştirilmesi gerektiğini uygulamalı olarak göstermiştir. Böylece Sivil Savunmanın gereği ve önemi bir kez daha vurgulanmıştır.

Tatbikatımıza katılan ve gerekli hassasiyeti gösteren tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize persnelimize, öğrencilerimize ve Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibi personellerine teşekkürlerimizi sunarız.

14-10-202214-10-202214-10-2022