Süleyman Şah Çok Programlı Anadolu Lisesi
ALTINKAYA MAH. FATİH SULTAN MEHMET CAD. ŞÜLEYMAN ŞAH ÇPL SİTESİ SÜLEYMAN ŞAH ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 44 ALTINÖZÜ / HATAY

VİZYON

Kendini anlayan, gerçekçi kararlar alabilen, kapasitelerini geliştirebilen, çevresine dengeli ve sağlıklı uyum sağlayabilen ve böylece kendini gerçekleştiren; psikolojik, zihinsel, bedensel ve sosyal yönden sağlıklı, endüstrinin ihtiyaç duyduğu girişimci ve üretken nesiller yetiştirmek.

MİSYON

Biz Süleyman Şah Çok Programlı Anadolu Lisesi tüm idareci, öğretmen ve personeliyle öğrencilerin birey olarak Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda mesleki bilgi ve becerilerini artırmak, kendine güvenmelerini sağlamak ve onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan bireyler olarak yetiştirmek için varız.

Tam Gün

Ders Başlama ve Bitiş

1. Saat: 08:10 Öğle Arası: 12:15-13.00 8. Saat Bitimi: 15.20 9.Saat Bitimi:16.10 10.Saat Bitimi:17.00

1. Yabancı Dil: İngilizce 2. Yabancı Dil: Almanca

Katı Yakıtlı Kalorifer

Servis Bilgisi

Altınkaya mahallesi dışında ikamet eden öğrencilerin ulaşımları anlaşmalı servis araçlarıyla sağlanmaktadır

il Merkezine Uzaklık: 22,7 km İlçe Merkezine Uzaklık: 7,2 km

Altınkaya mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No:44 Altınözü/Hatay

Sportif Etkinlikler

Bahar Döneminde Futbol Voleybol turnuvaları düzenlenmektedir. Aynı branşlarda ilçe turnuvalarına katılım sağlamaktayız.

Bahçe Alanı: 1302 m2